Ons hoveniersbedrijf

Het buro voor tuinontwerp & aanleg Hans van Velthoven is een hoveniersbedrijf, opgericht in 1984. We zijn voornamelijk werkzaam in en rondom Tilburg, Eindhoven, Breda en ‘s-Hertogenbosch.

Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. De woning, de grondsoort, de noordpijl én de omgeving zijn belangrijke uitgangspunten om te komen tot een optimale vormgeving. De keuze van de beplanting geeft door zijn wisselende kleuren, diverse vormen en seizoen gebonden structuur een beeldbepalende sfeer en rust. Uiteraard om de vormgeving nog beter tot zijn recht te laten komen.

Met het tuinontwerp in de hand kunnen wij een goed onderbouwende offerte maken, voorzien van een duidelijke werkomschrijving. Na goedkeuring kan de uitvoering door ons gerealiseerd worden.

Een tuin is en blijft een levend proces, waardoor het onderhoud / sturing zijn aandacht vraagt. Renovatie van uw tuin is een andere vorm van tuinonderhoud. Hierbij kun je met een kleine vormaanpassing de tuin beter tot zijn recht laten komen.

Voor een goede sfeer en meer balans in uw tuin, zijn wij u graag van dienst.

Hans van Velthoven
Hans van Velthoven
Scheppen van creatieve ruimten met de natuur als inspiratiebron en een link naar vernieuwing. Een hovenier in hart en nieren.
Marianne van Velthoven
Marianne van Velthoven
Dienstbaar zijn aan alle facetten van het bedrijf, met een hart voor groen.

Beoordelingen

Kleinschalig en biologisch karakter. Prettige communicatie.

J. van Riel uit: Tilburg (7,5)

De tuin is geweldig geworden.  We zijn er erg blij mee en de tuin wordt alleen nog mooier met de tijd. Alles werd goed uitgelegd en besproken voor ze begonnen.

Jurgen uit: Tilburg (9,2)

De tuin is echt onze tuin geworden. Er is goed geluisterd, bekeken en getekend wat bij ons past.

Jan en Marianne uit: Esbeek (9,0)

Hans en zijn medewerkers hebben zeer goed werk afgeleverd. Het betrof een grondige tuinrenovatie van een heel grote, oude tuin. Hans heeft zoveel mogelijk oude materialen hergebruikt bij het maken van terrassen en waterkering tussen tuin en gemeentevijver. We hebben een paar dagen samengewerkt door te helpen bij het leeghalen van de tuin en het uitnemen van de oude bestrating. Dagelijks een update van de te volgen strategie was prettig. Zo kwamen we geen verrassingen tegen en zijn we heel blij met het resultaat.

Renate uit: Nuenen (9,5)

Hans en Marianne kennen we al jaren als positieve adviseurs voor tuinaanleg en tuinonderhoud!

Corry uit: Diessen (9,0)
Bel ons nu
Locatie