Hans van Velthoven

Sinds ik heb leren lopen wilde ik altijd naar buiten. Spelen, zwemmen, voetballen etc. Dat ik later uiteindelijk een vak gekozen heb, waar ik veel in de buitenlucht te vinden ben, kon ik toen nog niet vermoeden.

Voor mij is er niets prachtiger dan het ontwerpen van tuinen dat daarna uitgevoerd kan worden zoals het ontwerp bedoeld is. Om het belang van het ontwerp uit te leggen aan de potentiële opdrachtgever is soms moeilijk.  Ik vergelijk het wel eens met een huisarchitect, maar dan als bouwen met groen.

Veel mensen zoeken stad en land af of struinen online door het aanbod en weten uiteindelijk nog niet wat ze er mee aan moeten. Besef dat de ruimte die je beschikbaar hebt, speciaal is en maatwerk verdient. Het perceel zelf heeft een aantal handvaten waarmee je kunt werken. Te denken valt aan de vorm van het huis, de ligging, bestaande bomen en andere groene elementen, de omgeving en niet te vergeten de uitstraling die het perceel
heeft. Dat laatste moet je versterken, waarbij de wensen hierin worden meegenomen. Als je deze ingrediënten op een goede manier verwerkt, dan leidt dit altijd tot een succes.

Ook een goedbeplantinsplan is cruciaal voor het ontwerp. Dit kan alleen maar het ontwerp versterken. Ontwerpen worden digitaal zowel in 3D als 2D gemaakt.

Mocht je meer interesse hebben in onze diensten, twijfel niet en neem vrijblijvend met ons contact op.

Bel ons nu
Locatie