Tuinadviesdag op 22 September 2018

WEES WELKOM …

Een landelijke open dag georganiseerd door hoveniers waar je terecht kunt voor alle vragen m.b.t. de tuin.

Heb je specifieke vragen waar je wat dieper op in wilt gaan? Dan is dit de mogelijkheid om ¾ uur te reserveren en alle aandacht aan je tuin te besteden in een persoonlijk gesprek met Hans. Je kan nu reserveren via de website, een email of een telefoontje.

In onze showtuin kan je beleven wat een groene en bloeiende omgeving kan betekenen. De vijverpartijen, het insectenhotel en de bostuin maken hier onderdeel van uit. In de serre presenteren wij een aantal 3D ontwerpen, de eerste stap naar een optimale vormgeving voor je tuin. De tweede stap is een goed doordacht beplantingsplan. Het een kan niet zonder het ander, het verstevigd elkaar om tot een levende tuin te komen. Daarnaast kan je diverse planten, meststoffen, bodemverbeteraars en halfverharding bekijken op onze locatie.  Voor de kinderen is er een leuke kleurplaat.

Wij verzorgen het totale pakket van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud, meer informatie vind je hier.

Afgelopen zomer hebben we zelf een mooie tuinenreis door Zuid Engeland samengesteld. De natuur, de bomen, de kliffen, de bloemenpracht en de ruimte die wordt ingenomen om rust en ontspanning te creëren heeft onze kernwaarde van ‘groen’ wederom bevestigd. Opvallend is dat er veel oude bomen zijn, waar met respect naar wordt gekeken en een duidelijke meerwaarde geeft aan de landelijke omgeving.

Tijd : 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie : Lombartsstraat 3 te Diessen.
Telefoon : 06-54781244
Bel ons nu
Locatie