Onderhoud

De diverse onderhoudswerkzaamheden worden op verschillende tijden in het jaar uitgevoerd, afhankelijk van het seizoen waarin we leven. Er zijn verschillende opties hoe we u kunnen helpen bij het tuinonderhoud. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk hier onze andere specialisaties.

Regie werk

Twee tot drie keer per jaar komen wij het snoeiwerk verrichten van bomen, heesters en vaste planten. De hagen worden geknipt. Het groenafval wordt door ons opgeruimd en afgevoerd naar een composteerbedrijf. Bemesten van de tuin gebeurt met een biologische bodemverbeteraar of meststof. Het grote voordeel is dat je de tuin kunt bijsturen en de vorm kunt behouden.

Het reguliere onderhoud wordt dan vaak door onze klanten zelf gedaan.

Contract basis

Op jaarbasis stellen wij een contract op voor de werkzaamheden die onze klanten door ons wilt laten uitvoeren. Wij maken hier een aanneemsom voor en komen gedurende meerdere keren per jaar hiervoor de tuin / bedrijfsterrein op orde maken.

Renovatie

Indien onze klanten een groter onderhoud aan de tuin wilt laten uitvoeren noemen wij dit renovatie. Bestaande elementen blijven vaak gehandhaafd, maar het rangschikken van borders, het opnieuw aanbrengen van de bestrating of het verwijderen / aanbrengen van een waterpartij. Kleine aanpassingen om het leefgenot in de tuin weer te verhogen.

Bel ons nu
Locatie